خواننده آلبوم «مثل مجسمه» كنسرت «بیست و یك روز بعد» را 28 شهریور در سالن همایش‌های ایرانیان برگزار می‌كند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی یراحی كه پیش از این قرار بود در فضای باز برج میلاد در تاریخ بیست شهریور روی صحنه برود، با لغو این كنسرت و تصمیمات جدید در نحوه برگزاری كنسرتش، در تاریخ 28 شهریور در سالن همایش‌های ایرانیان به اجرای برنامه خواهد پرداخت.

مهدی یراحی پیش از این درباره لغو اجرای خود در فضای باز میلاد گفته بود: «به دلیل گلایه‌های مخاطبان عزیزم نسبت به برگزاری كنسرت در فضای باز برج میلاد تصمیم به لغو اجرای بیستم شهریور گرفتیم و این موضوع را به اطلاع تهیه‌كننده محترم كنسرت هم رساندم. این تصمیم را برای احترام به خواسته‌ها و شأن مخاطبان اتخاذ كردیم چون ما همیشه به دنبال بالاترین كیفیت در كنسرت‌ها هستیم و اعتقاد دارم كه این عزیزان شایسته بهترین‌ها هستند.»

سالن «همایش‌های ایرانیان»جدیدترین سالن كنسرت در تهران با ظرفیت دو هزار صندلی است. فرزاد فرزین نخستین خواننده‌ای است كه در تاریخ 23 و 24 شهریور ماه در این سالن به اجرای كنسرت خواهد پرداخت تا سالن «همایش‌های ایرانیان» نخستین كنسرت رسمی خود را برگزار كند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یك تك‌آهنگ به یاد عروسك‌گردان فقید

  • معرفی مدیراجرایی چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • اجرای اركستر سمفونیك «ایرانمرد»

  • «پس از پروانگی» در تالار وحدت روی صحنه می‌رود

  • «بیدل» در حوزه هنری

  • موفقیت نوازنده ایرانی در یك فستیوال بین المللی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی