حمید متبسم (هنرمند پیشكسوت موسیقی ایرانی) از برگزاری جدیدترین اجرای صحنه‌ای خود در كشور هلند خبر داده است.

به گزارش رادیو آوا از ایسنا، در حالی كه بسیاری از هنرمندان موسیقی ایرانی در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری تورهای كنسرت خود در اروپا و كانادا هستند، اكنون حمید متبسم كه سال‌هاست در خارج از كشور زندگی می‌كند و اتفاقا مدت‌ زیادی از آخرین حضور او روی صحنه اجرا در ایران می‌گذرد، خبر از برگزاری كنسرت جدید خود در كشور هلند داده است.

بنابر آنچه متبسم اعلام كرده است، مركز SCHUNCK شهر Heerlen هلند در دو شب و در دو برنامه گوناگون شب سه‌تار و تار برگزار می‌كند.

بخش اول برنامه تكنوازی حمید متبسم و بخش دوم همراه با نوازندگی سمیرا گلباز (بم‌تار)، جاوید اردانی (نی)، ناصر داورزنی (آواز)، مجید انصاری‌فر (آواز)، حسین طاهریان (سه تار و تنبك) است.

شب سه‌تار شنبه 19 آگوست (شنبه 28 مرداد) و شب تار یكشنبه 20 آگوست (یكشنبه 29 مرداد) برگزار می‌شود.

حمید متبسم و شب تار ایرانی در هلند

حمید متبسم نخستین آموزش‌های موسیقی را از پدرش علی متبسم فرا گرفت و بعدها كه به تهران آمد به هنرستان موسیقی رفت و نزد اساتیدی چون زیدالله طلوعی، حبیب الله صالحی، هوشنگ ظریف، حسین علیزاده و محمد رضا لطفی با دقایق و ظرایف ردیف‌نوازی و نوازندگی تار و سه تار آشنا شد و همزمان در مركز حفظ و اشاعه موسیقی صدا و سیما از آموزه های آنان بهره گرفت.

او با حضور در تهران فعالیت آموزشی و تدریس را در كانون چاووش آغاز كرد و همزمان به عنوان نوازنده تار و سه تار به گروه عارف به سرپرستی پرویز مشكاتیان پیوست.

متبسم اوایل دهه هفتاد گروهی موسیقی به نام گروه «دستان» را به اتفاق محمدعلی كیانی نژاد بنا گذاشت، گروهی كه اگر چه تحت تاثیر گروه عارف و كارهای پرویز مشكاتیان قرار داشت اما به مرور طعم و رنگی تازه را در فضای موسیقی ایران پدید آورد. متبسم به همراه گروه دستان كنسرت های متعددی را در خارج و داخل ایران اجرا كردند كه مهمترین آن اجراهای متعدد با شهرام ناظری بود. آلبوم «سفر به دیگر سو» و «ساز نو آواز نو» حاصل سال‌های همكاری متبسم و گروه «دستان» با ناظری بود.

همچنین از كنسرت‌های موفق او با گروه «دستان» كنسرت «گل سرخ» در سال 1390 با صدای سالار عقیلی در ایران بوده است.

مرتبط با این خبر

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی

  • كنسرت «لیان» ستاره باران شد

  • سعید فرج پوری

  • احمد پژمان آهنگساز پیشكسوت كشورمان درگذشت

  • هشتمین جایزه دوسالانه بهترین كتاب موسیقی برگزار می‌شود

  • آغاز كنسرت‌ها