منوچهر پناهی‌نژاد هنرمند پیشكسوت موسیقی و عضو موسسه هنرمندان پیشكسوت درگذشت.

استاد منوچهر پناهی نژاد هنرمند پیشكسوت موسیقی و یكی از اعضای صاحب نام موسسه هنرمندان پیشكسوت پس از ماه‌ها مبارزه با بیماری سرطان بامداد امروز- شنبه- 25 فروردین ماه در 82 سالگی درگذشت.

پناهی نژاد تیرماه 1321 در تهران به دنیا آمد. وی دارای مدرك درجه یك هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و از سال 1391 به عضویت موسسه هنرمندان پیشكسوت درآمد.

موسیقی در خانواده او موروثی بود و سه نسل پیش از او نیز نوازندی می‌كردند. اكنون فرزند او محمدرضا پناهی نژاد نیز نوازنده درام و سازهای كوبه‌ای در اركستر سمفونیك است.

زنده یاد پناهی‌نژاد موسیقی را نزد پدرش آموخت و نخستین ساز او ویلن بود. سپس به سراغ درام و سازهای كوبه‌ای رفت. در 9 سالگی نوازنده حرفه‌ای بود و برای نمایش‌های گوناگون موسیقی اجرا می‌كرد.

این استاد فقید موسیقی سال 1346 به وزارت فرهنگ وارد شد و با هنرمندانی همچون عباس خوشدل ، عماد رام و ... همكاری داشت. از فعالیت های پناهی نژاد می‌توان به اجرا با اركستر سمفونیك به رهبری نادر مشایخی در وین، برلین، لبنان و یونیسف اشاره كرد.

مرتبط با این خبر

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟