دومین جشنواره بین‌المللی «یدا بید» با برنامه‌ریزی و راهبری مشترك حوزه هنری انقلاب اسلامی و مركز الجنوب الثقافی در بصره برگزار می‌شود.

به مناسبت عید بزرگ غدیر خم دومین جشنواره بین‌المللی سرود «یدا بید» با برنامه‌ریزی و راهبری حوزه هنری انقلاب اسلامی و مركز فرهنگی اسلامی جنوب در بصره برگزار می‌شود.

در دومین جشنواره «یدابید» بیش از 12 گروه سرود از كشورهای عراق، لبنان، ایران و بحرین، علمای برجسته جبهه مقاومت و فعالان شاخص حوزه فرهنگ و هنر حضور دارند.

در این دوره از موثرترین افراد حوزه سرود برای حضور و هنرنمایی نیز دعوت به عمل آمده است. اشرف التمیمی از عراق محمد علوم از بحرین حسین خیر الدین از لبنان و ابوذر روحی از ایران، آخرین كار هنری خود در حوزه سرود را به نمایش می‌گذارند.

جشنواره بین‌المللی «یدا بیدا» به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی و مركز الجنوب الثقافی در بصره در روزهای چهارم و پنجم تیر 1403 در استان بصره كشور عراق با حضور اقشار مختلف مردم برگزار می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟