چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر امروز سه شنبه 23 بهمن ساعت 15 عصر با تجلیل از حسن ریاحی و حمید شاهنگیان در هنرستان موسیقی پسران افتتاح می‌شود.

در این مراسم ویژه، اركستر بادی برنجی هنرستان دختران و پسران، سرود ملی ساخته حسن ریاحی را اجرا خواهد كرد.

این اجرا نه تنها آغاز جشنواره است؛ بلكه به مناسبت هشتاد سالگی حسن ریاحی و با تجلیل از این آهنگساز كه سابقه 11 سال دبیری جشنواره موسیقی فجر را در كارنامه هنری خود دارد، برگزار خواهد شد.

همچنین، در این افتتاحیه جشن تولد 75 سالگی حمید شاهنگیان، آهنگساز و ملودی پرداز برجسته سرود‌های انقلابی، همراه با تجلیل از این هنرمند برگزار خواهد شد. پخش كلیپ‌هایی از چهار دهه برگزاری جشنواره موسیقی فجر، گزارشی از روند اجرایی و اهداف این دوره از جشنواره توسط رضا مهدوی، دبیر چهلمین جشنواره و اجرای موسیقی از دیگر برنامه‌های این آیین افتتاحیه است.

چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر از 23 تا 29 بهمن با حضور 106 گروه موسیقی و 1771 هنرمند از سراسر جهان در 10 تالار سطح شهر و هم زمانی اجرا در 21 استان برگزار می‌شود.

چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر 23 تا 29 بهمن‌ماه در تهران و استان‌های كشور برگزار می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • «سلام» با صدای محمد اصفهانی منتشر شد

  • سرودی كه با 48 ساعت كار در تاریخ ماند

  • ماجرای لغو كنسرت‌ها در برج میلاد

  • همراهی علی زندوكیلی در یك رویداد تخصصی آواز

  • آروین صداقت‌كیش كتاب «موسیقی كلاسیك ایرانی» را منتشر كرد

  • چیستا غریب نوازنده و مدرس پیشكسوت پیانونوازی درگذشت

  • جشنواره موسیقی «بیت و حیران» در سردشت

  • گروه «زنده‌رود» در تالار رودكی روی صحنه می‌رود

  • نوای «ای ایران» از تبریز برخاست

  • «هم نوازان فاخته» به سن‌ پترزبورگ رسیدند