رسیتال گیتار كلاسیك به نوازندگی سعید علمداری در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

در رسیتال گیتار كلاسیك به نوازندگی سعید علمداری كه پنجشنبه نهم اسفند از ساعت 20:30 اجرا می‌شود، سعید علمداری قطعاتی از آهنگسازان بزرگ دنیا از جمله یوهان سباستین باخ، فرانسیسكو تارگا، ایزاك آلبنیز، آگوستین باریوس و… را به صورت تكنوازی گیتار برای علاقه‌مندان می‌نوازد.

سعید علمداری متولد 1363 است كه پس از فراگیری نوازندگی گیتار كلاسیك نزد فخرالدین كیمیایی، با سفر به ایتالیا و گذراندن دوره‌های آموزشی توسط اساتیدی چون «سیلوانو ماتسونی»، «كوئوگی» و «رومانو» موفق به اخذ دیپلم در رشته نوازندگی گیتار شد. تأسیس آموزشگاه موسیقی هارمونی و برگزاری چندین كنسرت در داخل و خارج از كشور، از دیگر فعالیت‌های اوست.

این كنسرت پنجشنبه نهم اسفند در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران اجرا می‌شود و بلیت آن در سایت ایران كنسرت قابل تهیه است.

مرتبط با این خبر

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟

  • تازه‌ترین تك آهنگ محسن چاوشی منتشر شد

  • «دینگ و دانگ» كنسرت برگزار می‌كند