سینا سرلك و گروه «راز» به سرپرستی حمید بهروزی نیا در لس آنجلس روی صحنه می‌روند.

حمید بهروزی نیا آهنگساز و سرپرست گروه «راز» گفت: هم اكنون در تدارك و برنامه ریزی برای برگزاری كنسرت هستیم كه این كنسرت 12 آپریل مصادف با 23 فروردین در سالن ویلشر ایبل لس آنجلس برگزار می‌شود.

وی بیان كرد: خواننده این كنسرت سینا سرلك است و در این كنسرت به همراه گروه «راز» به‌ اجرای برنامه می‌پردازد.

سرپرست گروه «راز» عنوان كرد: این كنسرت شامل 2 بخش است كه در بخش اول قطعاتی از آلبوم «فرزند ایران» و قطعاتی از موسیقی های قدیمی ایرانی برای مخاطبان اجرا می شود. در بخش دوم گلچینی از بهترین قطعات سینا سرلك كه پاپ است اجرا می شود. همچنین در این كنسرت اجرای 2 قطعه توسط یك گروه از لس آنجلس برای مخاطبان تدارك دیده شده است.

این نوازنده در پایان گفت: در بخش سنتی كنسرت، ونداد مساح زاده پیانو، آرزو كوچكان دف، استفان خلعتیان ویولن و خودم به عنوان نوازنده تار به صحنه می رویم. در بخش پاپ محمد شعبانی پركاشن، صفا درمان گیتار، حامد پورساعی بیس، رایمند انتظاری كیبورد و خودم به عنوان نوازنده تار و سه تار به اجرای برنامه می‌پردازیم.

مرتبط با این خبر

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟

  • تازه‌ترین تك آهنگ محسن چاوشی منتشر شد

  • «دینگ و دانگ» كنسرت برگزار می‌كند