مازیار رضاخانی به عنوان معاون فرهنگی هنری در امور سینمایی و موسیقی مجموعه فرهنگی هنری آوای خلیج فارس كیش منصوب شد.

طی حكمی از سوی محمدرضا صادقی مدیرعامل مجموعه فرهنگی هنری آوای خلیج فارس كیش، مازیار رضاخانی به عنوان معاون فرهنگی هنری در امور سینمایی و موسیقی این مجموعه منصوب شد.

در بخشی از حكم صادقی به رضاخانی آمده است: «امید است با توجه به توانایی، شایستگی و سوابق موفق مدیریتی جنابعالی، ظل توجهات خداوند منان در ارتقای فرهنگ و هنر و ترویج فرهنگ ایرانی پاینده باشید.»

مازیار رضاخانی از دهه 70 تاكنون علاوه بر فعالیت در سینما به عنوان كارگردان و تهیه‌كننده، به عنوان طراح و دبیر جشنواره فیلم پروین اعتصامی، طراح و مدیر جشنواره «هنر زنده است» طراح و دبیر جشنواره خوشه پروین (كارگردانان زن تئاتر ایران) و مدیریت در پردیس‌های سینمایی تهران مانند پردیس ملت، پردیس رازی، پردیس تماشا فعال بوده است.

مجموعه فرهنگی هنری آوای خلیج فارس كیش، با در اختیار داشتن بزرگ‌ترین سالن كنسرت و تئاتر روباز و ساحلی در خاورمیانه با آبنمای موزیكال و ظرفیت 1600 نفری مخاطب، قرار است در فصل نوین فعالیت خود با مدیریت رضاخانی، برنامه‌های متفاوتی در عرصه سینما و موسیقی را میزبانی كند.

مرتبط با این خبر

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟

  • تازه‌ترین تك آهنگ محسن چاوشی منتشر شد

  • «دینگ و دانگ» كنسرت برگزار می‌كند