كنسرت گروه محمدرضا ظریف، پنجشنبه هشتم خرداد در سالن اندیشه حوزه هنری برگزار می‌شود.

كنسرت گروه محمدرضا ظریف از ساعت 20 در سالن اندیشه اجرا می‌شود و طی آن قطعاتی از بزرگان موسیقی جهان از جمله هانس زیمر، یان تیرسن، لودویكو اینائودی، اریك كلپتون، گری مور، استینگ و رامین جوادی به اجرا درمی‌آید.

این كنسرت به سرپرستی و اجرای محمدرضا ظریف است كه قطعاتی از ساخته‌های وی نیز اجرا می‌شود.

محمدرضا ظریف آهنگساز، پیانیست و مدرس موسیقی، فارغ‌التحصیل رشته فلسفه هنر در سال 2010 از دانشگاه موسیقی وین (MDW) است. وی همچنین در كنسرواتوار وین، نزد پروفسور رولاند باتیك پیانو و آهنگسازی آموخته و دوره‌های كنترپوان و فرم را با راهنمایی پروفسور ریشارد آمون گذرانده است.

وی سابقه اجرا و همكاری با چهره‌های بین‌المللی چون كیتارو، ریچارد كلایدرمن، ژان میشل ژار، گروه شیلر (آلمان)، آركادی ولودوس، ولنتینا لیسیتسا و لودویكو اینائودی را در كارنامه خود دارد.

از جمله اجراهای شاخص وی می‌توان به رسیتال پیانو با آثار خود در تالار وحدت (1387) همراه با دوئت آلمانی، اجرای پیانو در صدا و سیما (1390)، رسیتال فرهنگسرای نیاوران (1397) و برگزاری بیش از 50 اجرای داخلی و خارجی از سال 1386 تاكنون اشاره كرد.

اعضای گروه موسیقی محمدرضا ظریف در این اجرا عبارتند از: سامان سپهر (گیتار الكتریك)، مجتبی صناعی (درامز)، پویان زادمجید (ویولا پنج‌سیم)، آرشا عباسی (آكاردئون)، محسن فرضی (گیتار بیس).

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت می‌توانند به سایت ایران‌كنسرت مراجعه كنند.

مرتبط با این خبر

  • «سلام» با صدای محمد اصفهانی منتشر شد

  • سرودی كه با 48 ساعت كار در تاریخ ماند

  • ماجرای لغو كنسرت‌ها در برج میلاد

  • همراهی علی زندوكیلی در یك رویداد تخصصی آواز

  • آروین صداقت‌كیش كتاب «موسیقی كلاسیك ایرانی» را منتشر كرد

  • چیستا غریب نوازنده و مدرس پیشكسوت پیانونوازی درگذشت

  • جشنواره موسیقی «بیت و حیران» در سردشت

  • گروه «زنده‌رود» در تالار رودكی روی صحنه می‌رود

  • نوای «ای ایران» از تبریز برخاست

  • «هم نوازان فاخته» به سن‌ پترزبورگ رسیدند