همایون شجریان خواننده موسیقی ایرانی هم‌زمان با حملات رژیم صهیونیستی به خاك كشورمان علاوه بر انتشار چند استوری، دل نوشته‌ای را نیز منتشر كرد.

همایون شجریان خواننده موسیقی ایرانی كه طی ماه‌های گذشته حضور چشمگیری در اجراهای خارج از كشور خود دارد، هم‌زمان با حملات رژیم صهیونیستی به خاك كشورمان علاوه بر انتشار چند استوری، دل نوشته‌ای را نیز منتشر كرد.

این درحالی است كه هنوز بسیاری از خوانندگان و هنرمندان عرصه‌های مختلف، به این جنایات وحشیانه رژیم صهیونی كه ارتباطی هم به گرایشات سیاسی اقشار مختلف ندارد، واكنشی نشان نداده‌اند.

در دل نوشته همایون شجریان آمده است:

«زمین و آسمان سرزمین‌مان زخمی است، دل‌ها نگران‌اند، دل مادران پیش از طلوع صبح هزار بار می‌لرزد، صدای آژیر خواب را از كودكان می‌رباید، صدای انفجار جای آواز را گرفته است، ما فرزندان آوازیم، با زخمه‌ای بر دل و امیدی پنهان در گلو.

شاید آواز مرهمی باشد بر دل مادری یا آهی خاموش در دل پدری خسته. این صدا می‌خواهد در دل این همه هیاهو زمزمه‌ای برای آرامش باشد.

شاید به یاد بیاوریم كه هیچ خاكی برخون گل نمی‌دهد و هیچ سلاحی عشق نمی‌كارد.

به امید روزی كه آوازها بلندتر از گلوله‌ها شنیده شوند و با آرزوی صلح و آرامش برای همه مردمان جهان.»

مرتبط با این خبر

  • «ایرانِ علی» با صدای محمد معتمدی منتشر شد

  • نادر مشایخی و علی رادمان در اركستر معاصر پارس

  • مرحله نهایی بخش نواحی هجدهمین جشنواره جوان

  • در تازه‌ترین كنسرت اركستر «كاسپین» چه گذشت؟

  • به نوازندگان جوانان و تازه كار اعتماد كنیم

  • اجرای زنده برنامه آوای غدیر در تهران

  • استعدادهای نوجوان موسیقی در «تهرانُت»

  • هراس و اشتیاق در «از من نترس»

  • در تازه‌ترین كنسرت اركستر ملی چه گذشت؟

  • ضیافت سازهای ایرانی