خبرگزاری فارس: «از سراسر بگذشته» در دستگاه نوا تصنیف شد

آلبوم «از سراسر بگذشته» اثری از احسان عبایی و سیدمحسن حسینی توسط نشر طنین موسیقی ایرانیان، منتشر و روانه بازار موسیقی شد.
به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، «از سراسر بگذشته» اولین آلبوم رسمی سید محسن حسینی را احسان عبایی در دستگاه نوا تصنیف كرده است. پیش از این آلبوم «طلیعه دشتی» را با آهنگسازی این هنرمند شنیده بودیم.

جشنواره بسطامی امسال «از سراسر بگذشته» را به عنوان آلبوم برگزیده سال انتخاب كرد. در این مجموعه سعی شده تا كلام و مضامین آن در ضمن حفظ تفخار ادبی ارتباط نزدیكی با مخاطب امروز داشته باشد.

آنسامبل كاملا ایرانی انتخاب شده و موسیقی كاملا اسلوب‌های كلاسیك را رعایت می‌كند؛ اما آهنگساز از ایجاد بافت‌های متنوع و خطوط مستقل نیز غافل نشده است. «چكاد فشاركی»، «حامد رحمانی»، «مهدی رنگین كمان»، «محمدباقر زینالی» و «آفرین نظری‌جو» نوازندگان حاضر در این اثر بوده‌اند.

آلبوم «از سراسر بگذشته» اثری از احسان عبایی و سیدمحسن حسینی توسط نشر طنین موسیقی ایرانیان، منتشر و روانه بازار موسیقی شده است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • «پس از پروانگی» در تالار وحدت روی صحنه می‌رود

  • اجرای اركستر سمفونیك «ایرانمرد»

  • «بیدل» در حوزه هنری

  • موفقیت نوازنده ایرانی در یك فستیوال بین المللی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد