اپرای عروسكی «رستم و سهراب»، همزمان با روز جهانی تئاتر در سالن فردوسی مشهد به روی صحنه می‌رود.

«رستم و سهراب» به سالن فردوسی مشهد می‌روند

به گزارش خبرگزاری فارس، علاقه‌مندان به تئاتر و تئاتر عروسكی در مشهد می‌توانند روزهای هفتم و هشتم فروردین ماه، به تماشای این اپرا به كارگردانی بهروز غریب پور و اجرای گروه نمایش عروسكی «آران» بنشینند.
پیش از این و در سال 1385 گروه نمایش عروسكی «آران»، اجرای اپرای عروسكی رستم و سهراب را برای اولین بار، خارج از تهران و در مشهد تجربه كرده بود.
اپرای عروسكی رستم و سهراب به آهنگسازی لوریس چكناواریان بر اساس شاهنامه حكیم ابوالقاسم فردوسی نوشته شده است.
رستم و سهراب یكی از حلقه های 5 گانه اپراهای بهروز غریب پور است كه بر اساس آثار بزرگان ادب كشورمان ساخته شده است؛ وی ساخت اپراهای عروسكی سعدی، حافظ، مولوی و خیام را نیز در كارنامه دارد.
لازم به ذكر است هفتم فروردین ماه و همزمان با اجرای فوق موزه اپراهای عروسكی گروه تئاتر "آران" یك ساله می شود؛ موزه اپراهای عروسكی سال گذشته با حضور مدیران و چهره‌های مختلف هنری، در تالار فردوسی بنیاد فرهنگی و هنری رودكی افتتاح شد.
اپرای عروسكی رستم و سهراب به همت بنیاد فرهنگی و هنری رودكی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و شهرداری مشهد به روی صحنه می رود.
انتهای پیام

مرتبط با این خبر

  • «پس از پروانگی» در تالار وحدت روی صحنه می‌رود

  • اجرای اركستر سمفونیك «ایرانمرد»

  • «بیدل» در حوزه هنری

  • موفقیت نوازنده ایرانی در یك فستیوال بین المللی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد