دبیر جشنواره تئاتر فجر گفت‌: امكان رقابت میان آثار صحنه‌ای حاضر در جشنواره در دو بخش «مسابقه بین الملل» و «مسابقه جوانان» فراهم شده است و «مسابقه مرور تئاتر ایران» نیز برگزار می شود و نمایش‌هایی در این بخش مورد داوری قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سی ‌و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، «سعید اسدی» افزود: جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به‌عنوان بزرگترین رویداد تئاتری ایران زمین، امكان مهمی برای رونق بخشی به تولید هنرمندانه آثار نمایشی و تجلی اشتیاق گروه‌های تئاتری در سراسر كشور برای تبادل تجربه و هنر با یكدیگر و ایجاد ارتباطی متفاوت با مخاطبان گرامی این هنر پر تأثیر است.

وی گفت: دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با ملاحظه توان حرفه‌ای و ویژگی آثار در نزدیكی به محورهای موضوعی فراخوان و گستره ملی نمایش‌های راه یافته به جشنواره برای ایجاد رغبت و شور و نشاط بیشتر در ایام برگزاری، بر حسب شمار متنوع آثار در مرور تئاتر ایران بخش دیگری را با عنوان «مسابقه مرور تئاتر ایران» به رقابت نمایش‌های صحنه‌ای دوره سی و پنجم می افزاید تا اكثر آثار پذیرفته شده در جشنواره فرصت حضور در بخش رقابتی جشنواره را داشته باشند.

همچنین آثار بر اساس ویژگی ها و شرایط مذكور در فراخوان در دو بخش رقابتی بین الملل و جوانان قرار خواهند گرفت و آثار دیگر كه عمدتا در بخش مرور پذیرفته شده اند در مسابقه مرور تئاتر ایران جای خواهند داشت.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر، نمایش های حاضر در این سه بخش رقابتی متعاقبا اعلام خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر