در بیست و دومین مراسم سالانه رونمایی از آثار خطی، 20 اثر خطی نفیس قرآنی، علمی، فرهنگی و هنری متعلق به قرن دهم هجری با حضور جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر در هتل استقلال تهران معرفی و رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،‌ قرآن به خط نسخ علاالدین محمد تبریزی، كلیات سعدی از دوران تیموری، بیاض سلطانی، شاهنامهفردوسی دوران صفویه، قرآن نفیس به كتابت نسخ ابوطالب مدرس همدانی، كشكول كامل شیخ بهایی به خط نسخ، مرقع شاهكار با كتابت فتحعلی حجاب، اختیارات نجوم خواجه نصیر طوسی از جمله آثار خطی رونمایی شده اند.

محمدصادق محفوظی رئیس مركز دائره‌المعارف انسان‌ شناسی موزه آثار نسخ خطی و فرهنگی طی سخنانی در این مراسم گفت: بذل ‌توجه اهل فرهنگ و هنر نسبت به نسخ و مكتوبات نشانگر عزم و ارادت آنان است و حال كه این آثار طی سال‌ها حفظ‌ شده به‌ عنوان یادگار از سوی ما برای آیندگان خواهد ماند.

همچنین در این مراسم صاحب‌نظران و كارشناسان ممتازی همچون استاد مهدی محقق، دكتر محمد صادق محفوظی، دكتر مرتضی مومیوند، استاد عبدالله انوار، دكتر ایرانی، دكتر عظیمی، استاد مهدی عتیقی، پروفسور سید حسن امین و تنی چند از استادان حوزه فرهنگ و هنر به ایراد سخنرانی پرداختند و هر یك، كتب و نسخ رونمایی شده را معرفی كردند.

مرتبط با این خبر

  • «سلام» با صدای محمد اصفهانی منتشر شد

  • سرودی كه با 48 ساعت كار در تاریخ ماند

  • ماجرای لغو كنسرت‌ها در برج میلاد

  • همراهی علی زندوكیلی در یك رویداد تخصصی آواز

  • آروین صداقت‌كیش كتاب «موسیقی كلاسیك ایرانی» را منتشر كرد

  • چیستا غریب نوازنده و مدرس پیشكسوت پیانونوازی درگذشت

  • جشنواره موسیقی «بیت و حیران» در سردشت

  • گروه «زنده‌رود» در تالار رودكی روی صحنه می‌رود

  • نوای «ای ایران» از تبریز برخاست

  • «هم نوازان فاخته» به سن‌ پترزبورگ رسیدند