موسیقی متن انیمیشن «نوازنده» به آهنگسازی صبا علیزاده، برندة جایزة بهترین آهنگسازی در جشنواره‌ Fimucite اسپانیا و فستیوال Tofuzi گرجستان شد.

انیمیشن «نوازنده» به كارگردانی رضا ریاحی محصول كشور فرانسه و با تكنیك Cut Out ساخته شده است. این انیمیشن روایتگر عاشقی و جنگ در قرن سیزدهم میلادی و مصادف با دورانی است كه مغول‌ها به ایران حمله می‌كنند.
موسیقی متن انیمیشن «نوازنده» به آهنگسازی صبا علیزاده، برندة جایزة بهترین آهنگسازی در جشنواره‌ Fimucite اسپانیا و فستیوال Tofuzi گرجستان شد.
تهیه‌كنندگی «نوازنده» را كانال هنری آرته برعهده دارد و شبكه MTV از طریق پارامونت آن را پخش می‌كند. «نوازنده» روایت عاشقانة یك نوازندة كمانچه است و صبا علیزاده تمام موسیقی‌های آن را حول محور این ساز طراحی كرده است.
آهنگساز این اثر در طول دو سال ساخت آن از ابتدا با تیم سازنده در ارتباط بوده و ساخت موسیقی همزمان با ساخت انیمیشن پیش رفته است. انیمیشن «نوازنده» پیش از این نیز در جشنواره فیلم «ترایبكا» عنوان بهترین انیمیشن كوتاه را به خود اختصاص داده است.

مرتبط با این خبر

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟