ولی كمری هنرمند موسیقی نواحی درباره پیشینه و قدمت آواز «هوره» توضیح داد.
میدیا فرجنژاد طراح و آهنگساز پروژه موسیقایی «تار و تاریخ» این بار با اثری تازه به نام «شمس تبریزی» همراه با تعدادی از نوازندگان به خوی سفر كرده است.
طراح و آهنگساز پروژه «تار و تاریخ» ضمن ارائه توضیحاتی درباره آنچه در این پروژه پیش روی مخاطبان قرار داده از مدیران وزارت میراث فرهنگی و گردشگری خواست تا مساعدت بیشتری با او داشته باشند.
پروژه «تار و تاریخ»، این بار با آهنگ «چون غبار» تابلوموزیكالی را در كاروانسرای سعدالسلطنه قزوین خلق كرده است.
تازهترین اثر از پروژه «تار و تاریخ» با عنوان «دیوانه» با آهنگسازیِ میدیا فرج نژاد در طوس و در «هارونیه» ضبط شده است.
تازهترین اثر پروژه «تار و تاریخ» با عنوان «خمار مستی» به آهنگسازی میدیا فرجنژاد در شهرستان سرخه در استان سمنان ضبط شده است.
تازهترین اثر پروژه «تار و تاریخ» با عنوان «بدتر از مرگن» به آهنگسازی میدیا فرجنژاد و خوانندگی عبدالقادر ابراهیمی در هرمزگان ضبط شده است.
تازهترین اثر پروژه «تار و تاریخ» با عنوان «خرابات» به آهنگسازی میدیا فرج نژاد در استان فارس و در كاخ اردشیر بابكان ضبط و منتشر شد و كنسرت «آگاهی» در برج آزادی برگزار میشود.
جلد دوم آلبوم «نوای نو» به آهنگسازی تعدادی از هنرمندان عرصه موسیقی كشورمان در قالب یك اثر ویژه گروه سنی كودك و نوجوان توسط نشر ماهور منتشر شد.
تازهترین اثر از پروژه «تار و تاریخ» به آهنگسازی میدیا فرج نژاد به سردار غزنوی تقدیم شد كه برای نخستین بار آرامگاه فردوسی را ساخت.
میدیا فرجنژاد آهنگساز موسیقی ایرانی، تازهترین اثر از پروژه «تار و تاریخ» را با عنوان «به دست نایی» منتشر كرد.
كنسرت «روایت وداع» روزهای بیست و یكم و بیست و چهارم مرداد ماه به آهنگسازی و خوانندگی حسام آرین در تالار سوره حوزه هنری برگزار میشود.
تاریخ و مكان برگزاری نوبت اول مجامع عمومی كانونهای مختلف خانه موسیقی ایران در تالار وحدت و ساختمان خانه موسیقی به صورت كامل اعلام شد
یك مدرس حوزه انسان شناسی و فرهنگ از جزییات راه اندازی پروژه «چهرههای زمان» با بهرهمندی از هنرهای موسیقی و سینما سخن گفت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر به خلق هنرهای جدید در ادامه هنر كهنمان و حفظ هنرهای بومی و سنتی خودمان و تكامل آن نیندیشیم، ایران را در گذشته تاریخیاش دفن كردهایم.
با تكامل هنر تعزیه به شكل «نمایش موزیكال» كلیّت این هنر بر موسیقی ردیفی و دستگاهی ایرانی اتكا داشت.
فرهنگسرای مهر با برگزاری سومین برنامه جستاری در موسیقی آذربایجانی این بار به بررسی ترانههای بومی آذربایجانی پرداخت. دو برنامه پیشین این فرهنگسرا به بررسی موسیقی عاشیقی و موغامی اختصاص داشت.
گسترش فرهنگ تركی-اسلامی در آذربایجان همزمان با قرن نهم سبب پیدایش آثار هنری بهیادماندنی شد. این آثار تاریخی، بهویژه مقبرههای متعلق به این فرهنگ با معماریهای باشكوه و نقشهای زینتی غنی توجه همگان را به خود جلب میكند.
آهنگ «دسپاسیتو» از لوییس فونسی خواننده پورتوریكویی با 4 میلیارد و 600 میلیون بار پخش در فضای مجازی بالاترین ركورد را در تاریخ به نام خود ثبت كرد.
معاون میراث فرهنگی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در تعطیلات نوروز 2 میلیون و 524 هزار نفر از موزه ها و محوطه های تاریخی بازدید كرده اند.