احمد عبادی (1285 خورشیدی - 17 اسفند 1371 تهران) از استادان موسیقی ایرانی و نوازنده سهتار و فرزند میرزا عبدالله فراهانی بود.
آیین نخستین سالگرد درگذشت جمشید عندلیبی نوازنده برجسته نی با عنوان «پاییز نیزار» شنبه 11 اسفند برگزار میشود.
موسیقی شناس، ردیف دان، نوازنده نی و سه تار و از نامداران موسیقی سنتی ایرانی به خصوص مكتب اصفهان، در سوم مهر 1307 در كوچه باغ كلم، محله بید آباد اصفهان متولد شد
سید احمد مراتب از خوانندگان پیشكسوت موسیقی ایرانی در 72 سالگی بر اثر سكته قلبی دار فانی را وداع گفت.
جمشید عندلیبی آهنگساز و نوازنده نی بر اثر ایست قلبی درگذشت.
بنیاد فرهنگی هنری رودكی به واسطه همراهی اركستر ملی ایران قرار است بعد از گذشت یك سال كنسرت «همراه با خاطره ها» به آهنگسازی و رهبری مجید انتظامی را در تالار وحدت اجرا كند.
اركستر ملی ایران از مجموعههای وابسته به بنیاد رودكی سرانجام بعد از مدتها توقف در فعالیتهای مرتبط با اجراهای زنده، تازهترین كنسرت خود را به رهبری آرش امینی در تالار وحدت تهران برگزار كرد.
استاد فرهاد فخرالدینی با حضور در تمرین اركستر ملی ایران به تماشای تمرین قطعه «كنسرتو برای ویلن و اركستر» نشست.
تكآهنگ «سلام صبحگاهی» با نوازندگی و آهنگسازی مرحوم حسن كسایی بدون تردید یكی از مهمترین و شنیدنیترین موسیقیهایی است كه تا به امروز در بین ملودیهای مرتبط با تیتراژها شنیدهایم.
پس از تعطیلی طولانیمدت اجراهای رسمی اركستر موسیقی ملی ایران، تازهترین كنسرت رسمی این مجموعه در روزهای پایانی خرداد با حضور یك رهبر مهمان برگزار میشود.
دومین اجرای اركستر موسیقی ملی ایران به مناسبت روز جهانی هلال احمر با رهبری همایون رحیمیان در تالار وحدت برگزار شد.
حسن ناهید، موسیقیدان و نوازنده پیشكسوت نی، 27 بهمن در منزل دارفانی را وداع گفت.
حسامالدین سراج از خوانندگان شاخص موسیقی ایرانی چندی پیش بود كه با همراهی تعدادی از نوازندگان مطرح آلبوم «شكوه وطن» را پیش روی مخاطبان قرار داد.
69 اجرا در بخشهای موسیقی دستگاهی، نواحی، كلاسیك، بین الملل، اركسترال، پاپ، تلفیقی و بانوان در سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر حضور دارند.
جلیل شهناز در اول خرداد سال 1300 در اصفهان به دنیا آمد. شعبان خان پدر جلیل شهناز علاوه بر تار كه ساز اختصاصی او بود، سهتار و سنتور هم مینواخت.
ابوالحسن صبا در سال 1281 در تهران به دنیا آمد(1281-1336) پدرش، ابوالقاسم كمالالسلطنه، فرزند محمد جعفرخان صدرالحكما، فرزند محمودخان صبا، شاعر و نقاش بلند آوازه عهد ناصری و از مردان فاضل و هنردوست عصر خویش بود.
زندهیاد استاد منوچهر همایونپور به تاریخ یازده خرداد ماه 1303 خورشیدی در بروجرد تولد یافت كه خاستگاه اندیشمندانی چون زندهیاد دكتر عبدالحسین زرینكوب و دكتر سید جعفر شهیدی نیز هست. (1303-1385)
اسماعیل ادیب خوانساری،خواننده و ردیفدان و یكی از سه چهره نامی مكتب آوازی اصفهان، سال 1280 در خوانسار اصفهان به دنیا آمد. (1280 - 1361)
حسین خواجه امیری 11دی 1311 در خالدآباد نطنز در خانوادهای هنرمند به دنیا آمد.
سیزدهمین روز سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان به نوازندگان ساز نی در بخش موسیقی دستگاهی اختصاص داشت.
فرهاد فخرالدینی از اجرای قطعات خاطرهانگیز هنرمندان نامآشنای موسیقی ایران در آكادمی فیلارمونیای آستانه خبر داد.
اعتقاد مبرم به تكرار مداوم ردیفهای آوازی
خبرگزاری فارس: چهرههای موسیقی ایران بر دیوار گالری ایوان
چهارمین جشن سالانه «موسیقی ما» ساعاتی پیش با معرفی بهترینهای موسیقی ایران در تالار وحدت برگزار شد.
میلاد كیایی گفت: امیدوارم روزی این فرهنگ خوانندهسالاری برچیده شود؛ نمیخواهم به خوانندهای بیاحترامی كنم، همه محترمند اما تا چه زمانی؟ نمیگویند آهنگ فلان سازنده، فقط میگویند آهنگ فلان خواننده.
استاد عبدالوهاب شهیدی خواننده موسیقی ایرانی و از نوازندگان و پیشگامان ساز عود در ایران، ساز ارزشمند خود را به گنجینه موزه موسیقی ایران اهدا كرد.
محمد جواد كسایی ساز و بخشی از وسایل شخصی زندهیاد استاد حسن كسایی را به گنجینه موزه موسیقی ایران اهدا كرد.
طی روزهای آتی تالار وحدت میزبان علیاصغر شاهزیدی و اركستر ملی ایران خواهد بود.
كتاب «ده آهنگ برای سنتور» با آوانگاری «محمود بامداد» با نام «دُر آهنگ» بر اساس ده آهنگ از آثار استادان ویولون، سهتار، تار، نی و قانون برای سنتور توسط نشر خنیاگر منتشر شد.