یك گروه موسیقی كلاسیك ایرانی به اجرای ملودیهای سنتی در كنسرت مسكو پرداختند.
كنسرت اركستر بزرگ «مهربانی» به رهبری و آهنگسازی سلمان سالك با حضور 120 نوازنده و خواننده در برج میلاد برگزار شد.
فصل دیگری از مجموعه كنسرت های «با من بخوان» به آهنگسازی حسام ناصری و خوانندگی علیرضا قربانی در مجموعه تاریخی تخت جمشید به پایان رسید.
سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر فردا دوشنبه - 23 بهمن ماه- با اجرای گروه موسیقی بانوان «نهال» آغاز میشود، رویدادی كه «عدالت فرهنگی» در چگونگی اجرا و انتخاب مكان برنامهها را مورد توجه قرار داده است
كنسرت اركستر موسیقی ملی ایران به رهبری همایون رحیمیان و خوانندگی محمد معتمدی در نخستین روز از جشنواره موسیقی فجر در تالار وحدت برگزار میشود.
موزیك ویدیو «دخترك ژولیده» با نوازندگی پریچهر خواجه و رشید كاكاوند منتشر شد.
یكی از ناشران و تهیه كنندگان حوزه موسیقی از انتشار چند كتاب پژوهشی بزرگان موسیقی ایرانی در حوزههای مختلف خبر داد.
گروه آوازی «مادران شهر تهران»، كنسرتهای گروه موسیقی پاپ «نوشه» و «بچههای دیروز، بچههای امروز» به روی صحنه خواهند رفت.
آلبوم «ایران من» به آهنگسازی پیمان خازنی و خوانندگی علی رستمیان از هنرمندان پیشكسوت موسیقی ایرانی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
پس از تعطیلی طولانیمدت اجراهای رسمی اركستر موسیقی ملی ایران، تازهترین كنسرت رسمی این مجموعه در روزهای پایانی خرداد با حضور یك رهبر مهمان برگزار میشود.
دومین اجرای اركستر موسیقی ملی ایران به مناسبت روز جهانی هلال احمر با رهبری همایون رحیمیان در تالار وحدت برگزار شد.
«ای ایران» یكی از موثرترین و مهمترین سرودهای ملی-میهنی است كه بهواسطه حضور مثلث طلایی حسین گلگلاب، روحالله خالقی و غلامحسین بنان در تاریخ موسیقی ایران زمین جاودانه شده است.
«شعر و موسیقی» عنوان یكی از تازه ترین آثار پژوهشی در حوزه موسیقی و ادبیات به قلم مرحوم مهدی فروغ است كه به تازگی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
علیاصغر بهاری (1284 شمسی - 1374 شمسی) از استادان موسیقی ایرانی و نوازنده برجسته ساز كمانچه بود. وی در دههٔ 60، با فرامرز پایور، جلیل شهناز، محمد اسماعیلی و محمد موسوی، در «گروه اساتید موسیقی ایران»، همكاری داشت.
نوازندهٔ سرشناس تار و آهنگساز بود. او همچنین در نواختن سهتار، بربط و ترومپت مهارت داشت. (1285، تهران - 25 آذر 1360)
محمود ذوالفنون در سال 1299 در آباده متولد شد. پدر او حبیب ذوالفنون، سازنده و نوازنده تار بود و برادرش جلال از نوازندگان صاحب نام سهتار بود. (1299-1392)
اركستر ملی ایران تازهترین اجرای خود را با عنوان «شب یادمان استاد علی تجویدی» در تالار وحدت روی صحنه می برد.
مرحله بازبینی آثار متقاضی حضور در پنجمین جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) با معرفی اعضای هیات انتخاب این دوره آغاز شد.
مهلت ارسال آثار هنرمندان متقاضی شركت در پنجمین جشنواره و جایزه همایون خرّم (نوای خرّم) تا دهم آبان ماه تمدید شد.
روحالله خالقی (1285-1344) سال 1285 در خانوادهای دیوانسالار در كرمان به دنیا آمد.
دبیرخانه پنجمین جشنواره ونوای خرم فراخوان نحوه حضور هنرمندان و گروه های متقاضی شركت در این رویداد موسیقایی را منتشر كرد.
كنسرت اركستر ملی ایران به رهبری فریدون شهبازیان و خوانندگی وحید تاج با اجرای قطعاتی از آلبوم «عطار» در تالار وحدت روی صحنه رفت.
اركستر سمفونیك دولتی آنتالیا روز جمعه به رهبری علی رهبری روی صحنه رفت تا پوئم سمفونی «مادرم ایران» ساخته این آهنگساز و رهبر اركستر را اجرا كند.
خبرگزاری فارس: از كیفیت نامطلوب صدای سالن اجراهای پاپ تا لغو كنسرت صهبایی
اجرای آثار سنجری و حنانه در جشنواره موسیقی فجرخبرگزاری فارس: فعالیتهای اركستر رسانه ملی جدیتر میشود
اشتباهات معمول خوانندگان موسیقی سنتی خبرگزاری فارس: راههای برون رفت از تكرار و ركود هنر آواز ایرانی/ اشتباهات معمول خوانندگان موسیقی سنتی
اشتباهات معمول خوانندگان موسیقی سنتیخبرگزاری فارس: راههای برون رفت از تكرار و ركود هنر آواز ایرانی/
میرزمانی: فرهنگ سنتی موسیقی ایرانی یك شاهكار است/ جاوید: موسیقیهای سبك جایگاه اصیل موسیقی ایران را كمرنگ كرده است
دومین روز از برگزاری چهارمین جشنواره موسیقی نوای خرم در حالی میزبان گروههای شركت كننده بود كه دو عضو هیات داوران از ضرورت حمایتهای دولتی، آموزش صحیح و ظهور نسل تازهای از استعدادهای موسیقی ایرانی سخن گفتند.
چهارمین جشنواره و جایزه همایون خرم از روز پنجشنبه 16 آذر ماه با حضور هنرمندان شركت كننده گروه سنی كودك و نوجوان در بنیاد آفرینش های هنری نیاوران تهران آغاز می شود.
هیات بررسی و انتخاب آثار متقاضی شركت در چهارمین جشنواره موسیقی نوای خرم پذیرفته شدگان بخش رقابتی این رویداد موسیقایی را معرفی كردند.
اركستر سمفونیك تهران به رهبری شهرداد روحانی در ادامه اجراهای استانی، در باغ موزه عفیف آباد شیراز كنسرت میدهد.
رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شب گذشته در آیین رونمایی اركستر شهر در فرهنگسرای بهمن با تاكید بر اینكه موسیقی برای تعالی فرد و جامعه است، گفت: باید موسیقی را پاس بداریم و در خدمت فرهنگ و هویت خود بیاوریم.
غلامحسین بنان، (زادهٔ اردیبهشت 1290 در قلهك، تهران[1] - درگذشتهٔ 8 اسفند 1364 در تهران) خوانندهٔ موسیقی كلاسیك ایرانی است كه از سالهای 1321 تا دههٔ 1350 در زمینهٔ موسیقی ملی ایران فعالیت داشت.