محمود سالاری گفت: در صورت احراز تزریق سه دوز واكسن كرونا، سالن‌های كنسرت‌ می‌توانند با ظرفیت 90 درصدی مخاطب پُر شوند.

از چندی پیش به دلیل شیوع دوباره سویه جدید كرونا، اعلام شد كه كنسرت‌های موسیقی با 20 درصد ظرفیت تماشاگر برگزار می‌شوند و این امر به نوعی اعتراض و نگرانی اهالی موسیقی و فعالان این عرصه را در پی داشت.

امروز، محمود سالاری معاون هنری وزارت ارشاد در گفتگو با خبرنگار ما درباره تلاش برای بالابردن ظرفیت تماشاگران كنسرت‌ها گفت: قرار شده سامانه های بلیت فروشی، به سامانه ایران من وصل شوند. در چنین حالتی، هر كس كه بخواهد بلیت كنسرت بگیرد، در صورتی كه در سامانه ایران من محرز شود كه سه دوز واكسن كرونا را دریافت كرده، می تواند بلیت كنسرت را بگیرد.

به گفته سالاری، با این اوصاف در این صورت سالن‌های كنسرت می‌توانند بالای 90 درصد مخاطب را هم داشته باشند. به سامانه‌های بلیت‌فروشی كنسرت هم ابلاغ شده كه به سامانه ایران من متصل شوند.

معاون هنری وزارت ارشاد همچنین از تعیین تكلیف و استعلام نهایی مدیر دفترموسیقی ارشاد خبر داد.

مرتبط با این خبر

  • یك حال خوب موسیقایی برای «ایران»

  • انتشار جلد ششم «چهره‌های موسیقی ایران معاصر»

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب