به مناسبت عید غدیرخم و با هدف گرامیداشت این عید شیعیان، جشنواره موسیقی «نغمه‌ها و مناقب علوی» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، این جشنواره با حضور پیشكسوتان موسیقی اقوام ایرانی و با محوریت فرهنگ تشیع و علوی زیر نظر هوشنگ جاوید پژوهشگر موسیقی اقوام طی 2 روز در كنار دریاچه رازی برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش این جشنواره با حضور گروههای موسیقی هیوا، شاهودالاهو، عاشیق سلجوق شهبازی و گروه نجوای كتول و تك خوانان، صمد حبیبی، احمد حسن راهی مالكی، هنرمند غزل خوان، آقا محمد كد خدایی، خالد سعادتی، غفور محمد زاده، سید مصطفی زاده و هوشنگ جاوید هنرمندان موسیقی آیینی و اقوام در شب های 17 و 18 شهریور میزبان شهروندان خواهند بود.

هوشنگ جاوید متولد 1338 تهران از پژوهشگران شاخص موسیقی نواحی و آیینی ایران و بنیانگذار جشنواره‌های مختلف موسیقی نواحی و آیینی در ایران است و در سال 1390 سازمان یونسكو برای ثبت معنوی موسیقی بخشی‌های شمال خراسان از وی تقدیر كرد.

جشنواره موسیقی «نغمه‌ها و مناقب علوی» ساعت 20 روزهای جمعه و شنبه مورخ 17 و 18 شهریور همزمان با عید غدیر در كنار دریاچه رازی بوستان رازی میزبان شهروندان است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • موسیقی مقامی خراسان در فهرست میراث فرهنگی ناملموس ایران ثبت ملی شد

  • موسیقی جوان به ایستگاه دوازدهم رسید

  • عاشقانه ای در آستانه پاییز

  • امید جهان مرگ را به آغوش كشید

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»