فراخوان دعوت به‌ همكاری گروه‌ها و هنرمندان موسیقی در چهل‌ و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر تمدید شد.

به دنبال استقبال گروه‌های موسیقی و هنرمندان این عرصه از فراخوان جشنواره بین المللی موسیقی فجر و به دلیل تماس‌های مكرر و درخواست زمان بیشتر برای آماده‌سازی و ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره، مهلت فراخوان این جشنواره تمدید شد.

بنا به گفته آرش امینی دبیر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، پیش‌تر مهلت ارسال آثار به دبیرخانه از 20 شهریور تا 20 مهر عنوان شده بود كه این تاریخ تا 30 مهر تمدید شد.

چهل‌ویكمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر با هدف معرفی آثار برگزیده موسیقی ایران، ارتقای سلیقه و اغنای فرهنگ شنیداری مخاطبان، حمایت از موسیقی‌های خلاقانه با توجه ویژه به نوآوران جوان موسیقی و همچنین دعوت از گروه‌های خارجی از یك تا سی بهمن 1404 در تهران برگزار خواهد شد.

چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به همت دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، توسط انجمن موسیقی ایران به دبیری آرش امینی در ماه بهمن‌ برگزار خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟

  • تازه‌ترین تك آهنگ محسن چاوشی منتشر شد

  • «دینگ و دانگ» كنسرت برگزار می‌كند

  • رضا بهرام طلسم را شكست