كنسرت «شب‌های موسیقی خراسان» در تالار رودكی

كنسرت «شب‌های موسیقی خراسان» روز‌های آخر اردیبهشت در تالار رودكی روی صحنه می‌رود.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بنیاد رودكی، «شب‌های موسیقی خراسان» ویژه برنامه متفاوتی را با حضور 3 گروه شناخته شده موسیقی نواحی خراسان در تالار رودكی برگزار می‌كند كه بر اساس آن گروه‌های «صبا»، «سیمرغ» و «ژنده پیل» در سه شب متوالی 27، 28 و 29 اردیبهشت به اجرای آثاری برگرفته از موسیقی مقامی خراسان می‌پردازند.

این ویژه برنامه با همكاری معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فضایی را فراهم می‌كند كه علاقه‌مندان موسیقی نواحی به ویژه موسیقی منطقه خراسان بتوانند از برنامه‌های مورد علاقه خود دیدن كنند.

در این كنسرت‌ها اجرای آثار جذاب، هیجان انگیز و با كیفیت برای مخاطبان در نظر گرفته شده است كه می‌تواند رضایت شنوندگان موسیقی اقوام ایران را فراهم كند.

«شب‌های موسیقی خراسان» تلاش دارد به سهم خود گوشه‌ای از فعالیت استادان و هنرمندان پرانگیزه موسیقی اقوام ایران را به مخاطبان ارایه دهد.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت به سایت ایران كنسرت مراجعه كنند.

مرتبط با این خبر

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟

  • تازه‌ترین تك آهنگ محسن چاوشی منتشر شد

  • «دینگ و دانگ» كنسرت برگزار می‌كند

  • رضا بهرام طلسم را شكست

  • داود آزاد با همراهی روح اسب

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی