مارتین كولشتت پیانیست و آهنگساز معاصر آلمانی و خالق آلبوم‌های پر فروش «روز(Tag)» و «شب (nacht)» آثاری از ساخته‌های خودش برای پیانوی سولو را برای اولین بار در ایران روی صحنه می‌برد.

به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، مارتین كولشتت پیانیست و آهنگساز معاصر آلمانی زاده ١٩٨٨ و خالق آلبوم‌های پر فروش «روز(Tag)» و «شب (nacht)» آثاری از ساخته های خودش برای پیانوی سولو را برای اولین بار در ایران به روی صحنه خواهد برد.

موسیقی وی از دل طبیعتی می آید كه او خود را وابسته به آن می داند و همینطور در موسیقی اش رگه هایی از موسیقی مینیمال و موسیقی تجربی را با موسیقی مردم پسند و همینطور بداهه پردازی های شاعرانه برگرفته از موسیقی كلاسیك تركیب كرده است.

در این اجرا پیمان یزدانیان آهنگساز و پیانیست ایرانی به صورت افتخاری با كولشتت به همنوازی خواهد پرداخت. جشنواره موسیقی صبا با همكاریِ «گالری پیانو درسا» این اجرا را در روز پنج‌شنبه 5 اسفند در تالار رودكی برگزار می‌كند.

مرتبط با این خبر

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟

  • تازه‌ترین تك آهنگ محسن چاوشی منتشر شد

  • «دینگ و دانگ» كنسرت برگزار می‌كند

  • رضا بهرام طلسم را شكست

  • داود آزاد با همراهی روح اسب

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی