display result search
«پاییز پارسی» عنوان آلبومی با هنرمندی هرمز فرهت و امیر مهیار تفرشی پور 2 آهنگساز شناخته شده موسیقی كشورمان است كه به تازگی توسط یك ناشر خارجی منتشر شد.
آلبوم مشترك 2 آهنگساز ایرانی در اروپا منتشر شد
آلبوم «پاییز پارسی» اثر مشترك هرمز فرهت اتنوموزیكولوگ، آهنگساز و مدرس دانشگاه و امیرمهیار تفرشی پور آهنگساز به تازگی توسط نشر «دیواین آرت» از كشور انگلستان در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
این آلبوم اولین اثر آهنگسازی شده پرفسور هرمز فرهت، با نام «توكاتا» كه بر اساس تم «كریشیم» گیلكی آشنای علاقهمندان این حوزه است. ضمن اینكه سوناتهای پیانوی این آهنگساز نیز پس از سالها و برای نخستین بار منتشرشده اند.
در بخش دیگر این آلبوم قطعات امیرمهیار تفرشی پور آهنگساز معاصر ایرانی قرار دارد كه شامل چهار اثر برای پیانو است كه متأثر از فرهنگ ایران با نامهای یسنا، جشن در پاسارگاد، پندار و شبآهنگ ارائه شده است.
نوازندگی همه این آثار توسط مری دوالا پیانیست برجسته ایرلندی اجراشده و در سالن كنسرت مدرسه موسیقی منوهین انگلستان ضبط شده است.
ناشر این آلبوم در حال آمادهسازی و انتشار تمامی نتهای این آثار است كه بهزودی در دسترس علاقهمندان قرار خواهد گرفت. این شركت در سال گذشته نیز اثری مشترك با نام «فراغی» از فوزیه مجد و امیرمهیار تفرشی پور را منتشر كرده بود.