به مناسبت روز پزشك و آغاز سومین جشنواره فیلم سلامت، نماهنگی با عنوان «نبض دنیای من سلامت توست» با صدای سالار عقیلی رونمایی و منتشر شد.



به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، اول شهریورماه، همزمان با زادروز بوعلی سینا را روز پزشك نامیده‌اند؛ به همین مناسبت، امروز نماهنگی با عنوان «نبض دنیای من سلامت توست» با صدای سالار عقیلی، شعری از دكتر محمد كیاسالار، دبیر سومین جشنواره فیلم سلامت و آهنگسازی ستار اوركی رونمایی و منتشر شد.
سالار عقیلی كه خوانندگی این قطعه را عهده‌دار بوده است، با تاكید بر اینكه موسیقی یك عامل بازدارنده از كژی‌ها و كرختی‌هاست، هنر را سبب ایجاد نشاط در جامعه خوانده و گفت:«موسیقی به‌حتم ایفاگر نقش بسزایی در ایجاد سلامت اجتماعی و روانی در جامعه است».

سومین جشنواره ملی فیلم سلامت با هدف نمایش آثار ایرانی با محوریت نقش سلامت در زندگی انسان و با شعار «سلامت برای همه؛ اجتماعی شدن سلامت» از فردا تا پنجم شهریور 97 به دبیری محمد كیاسالار برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نادر مشایخی و علی رادمان در اركستر معاصر پارس

  • مرحله نهایی بخش نواحی هجدهمین جشنواره جوان

  • در تازه‌ترین كنسرت اركستر «كاسپین» چه گذشت؟

  • به نوازندگان جوانان و تازه كار اعتماد كنیم

  • اجرای زنده برنامه آوای غدیر در تهران

  • استعدادهای نوجوان موسیقی در «تهرانُت»

  • هراس و اشتیاق در «از من نترس»

  • در تازه‌ترین كنسرت اركستر ملی چه گذشت؟

  • ضیافت سازهای ایرانی

  • «دلكوكِ» فصل بهار از 20 خرداد آغاز می‌شود