فروش بلیت‌های «منظومه سیمرغ (قاف)» از امروز شنبه دوازدهم آبان‌ آغاز شد.

كنسرت «منظومه سیمرغ (قاف)» اولین حضور فرهاد فخرالدینی پس از یك دهه روی صحنه بوده كه در آن، تازه‌ترین ساخته خود بر اساس «منطق‌الطیر» را رهبری می‌كند.

همچنین در بخشی از رپرتوار برنامه، كنسرتو ویولن (اثر فرهاد فخرالدینی) اجرا و توسط آرش امینی رهبری می‌شود كه در آن امین غفاری به عنوان سولیست ویولن حضور دارد.

سازنده موسیقی متن ماندگار سریال‌هایی چون «ابوعلی‌سینا»، «امام علی (ع)» و «سربه‌داران» را در این اجرا یك اركستر 100 نفره شامل جمعی از برترین نوازندگان ایران همراهی می‌كنند. مهدی آقامحمدی خواننده‌ تنور و علی تفرشی خواننده‌ باریتون نیز در تركیب اركستر حضور دارند.

«منظومه‌ سیمرغ (قاف)» با تهیه‌كنندگی حبیب صبور و همكاری اركستر سمفونیك تهران از سی‌ام آبان تا چهارم آذر 1403 در تالار وحدت تهران روی صحنه می‌رود.

فروش بلیت‌های این كنسرت از طریق سایت ایران‌كنسرت انجام می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟

  • تازه‌ترین تك آهنگ محسن چاوشی منتشر شد

  • «دینگ و دانگ» كنسرت برگزار می‌كند