مدیر یك شركت نشر و پخش آثار موسیقایی از انتشار یك آلبوم تصویری ویژه از هنرمندان مطرح موسیقی منطقه خراسان در آینده‌ای نزدیك خبر داد.



نیما جوان از تهیه‌كنندگان و ناشران حوزه موسیقی با اشاره به تازه‌ترین فعالیت‌های موسسه تحت نظر خود توضیح داد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار است یك آلبوم تصویری به نام «نوایی» با هنرمندی استادان مطرح موسیقی منطقه خراسان پیش روی مخاطبان قرار گیرد.

وی افزود: این آلبوم مشتمل بر آخرین اجرای قربان سلیمانی ملقب به «حاج قربان» از شناخته‌شده‌ترین و معتبرترین بخشی‌ها، نوازندگان و خوانندگان موسیقی محلی شمال خراسان است كه در این اجرا به شكلی نمادین ساز دو تارش را به فرزندش هدیه می‌كند و به نظرم دربرگیرنده ویژگی‌هایی است كه می‌تواند توجه پژوهشگران و علاقه مندان موسیقی اقوام ایران قرار گیرد.

این تهیه كننده گفت: البته این آلبوم تصویری فقط محدود به اجرای حاج قربان نمی‌شود، بلكه در این اثر آثار تصویری تعدادی دیگر از نوازندگان معتبر منطقه خراسان نیز برای مخاطبان گنجانده شده كه قطعاً می‌تواند به عنوان یكی از مراجع معتبر حوزه‌های پژوهشی مورد توجه باشد.

جوان بیان كرد: مجتبی قیطاغی از پژوهشگران صاحب نام موسیقی منطقه خراسان به همراه پیروز ارجمند اتنوموزیكولوژیست پژوهشگران این اثر تصویری هستند. به هر حال آنچه در این آلبوم تصویری پیش روی مخاطبان قرار گرفته، پروژه‌ای به غایت ارزشمند از آثار هنری هنرمندان موسیقی خراسان است كه به اعتقاد من می‌توانند به عنوان یك گنجینه در این كشور به ثبت برسند.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود اظهار كرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تمامی مراحل مربوط به انتشار آلبوم به اتمام رسیده و ما منتظریم تا پس از آرام شدن ماجرای شیوع ویروس كرونا كه بدجور به فرآیند فروش محصولات موسیقایی در ایران لطمه وارد كرده اثر را منتشر كنیم.

مرتبط با این خبر

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟