رضا نصرالله لنكرانی از چهره های با سابقه و تأثیرگذار تعزیه ایران صبح امروز 16 آذر و در 90 سالگی، در منزل خود چشم از جهان فروبست.


دایرﺓالمعارف تعزیه ایران درگذشت/ وداع با رضا نصرالله لنكرانی

ابراهیم گله دارزاده مدیرعامل انجمن تعزیه ایرانیان با تأیید خبر درگذشت رضا نصرالله لنكرانی، گفت: استاد رضا نصرالله لنكرانی یكی از بزرگان تعزیه ایران بود و با وجود اینكه چند سالی به دلیل كهولت سن به اجرای تعزیه نمی‌پرداخت ولی وجودشان برای تمامی تعزیه خوانان دلگرمی و برای تعزیه خوان‌های مطرح به عنوان یك تكیه گاه بود.

وی تأكید كرد: تسلط ایشان به نسخ تعزیه و شبیه خوانی و همچنین جنبه‌های دیگر تعزیه نظیر معین البكایی، موسیقی، وسایل و آكسسوآر استاد لنكرانی را به دایرةالمعارف آگاهی و معرفت تعزیه ایران تبدیل كرده بود.

گله دارزاده در ادامه سخنان خود یادآور شد: كسانی كه اجراهای استاد لنكرانی را به خاطر دارند، می‌دانند كه در تسلط و اجرای تعزیه بی مانند بود. ایشان بارها و بارها در مجامع دانشگاهی دعوت می‌شد و برای توسعه شناخت و تجربه خود از تعزیه بدون هیچ حب و بغضی همه آنچه را كه می‌دانست به اشتراك می‌گذاشت.

مدیرعامل انجمن تعزیه ایرانیان در پایان تصریح كرد: حیف كه این استاد گرانقدر دیگر در كنار ما نیست.

رادیو آوا در گذشت رضا نصرالله لنكرانی را به خانواده این هنرمند و خانواده تعزیه و هنر ایران تسلیت می‌گوید.

مرتبط با این خبر

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟